Hinduismen.

Sitter och skriver på mitt brev, det går faktiskt bra! :) Jag har fått fram ganska mycket, men vissa saker står inte så får väl leta i böcker och fråga Maarit. Ska snart plugga no, har ju prov på onsdag. Sen ska jag förhöra Johan ikväll. Nej, nog om skolan nu.

Skolan gick toppen idag, ska försöka att inte vara galen på spanskan imorgon. Haha, förlåt Julia ♥
Somnade när jag kom efter skolan, riktigt skönt. Sen har jag ätit middag och pluggat. Vilket jag ska fortsätta med kvällen ut, tror även det är House så det ska jag nog kika på ikväll. 
Nej, nu måste jag fortsätta om jag ska bli klar tills på fredag.
Vi hörs, puss.

Wallander om 5 minuter!

Har precis kollat klart på solsidan, jäkligt najs program må jag säga! :D
Jag och Matilda undrar varför ska de vara pause i ett program som pågår i en halvtimme? Skumt..

Emmy sitter och pillar på en ny design till oss, hur gulligt? :D
Hoppas att den blir superfin, eller vet att den kommer bli de, blir ju alltid så när Emmy är i svängen!
Imorgon väntar en hel skoldag och sen till stockholm för att gå på bio och käka middag med Anna, Angelica och mamma :) Mys på hög nivå!

Nej, ska springa och fixa lite glarre innan Wallander börjar, hörs imorgon bitti!


Jag älskar glass!


Jag bjuder på denna bild ;)

Just nu!







Jag just nu, riktig söt tjej alltså!

Grattis världens bästa!

Grattis till världens bästa mamma, som fyller år idag! :D Jag älskar dig ♥

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, först var jag med Johan. Vi gjorde inte speciellt mycket, kan ju vara för vi var så sura på varandra. Det var faktiskt han som började! ;) Sen när han åkte hem då firade vi mamma, käkade tårta och öppnade paket. Resten av dagen har vi byggt pussel och jag har pressat datorn. För Madde åkte till Caroline.

Så nu sitter jag i hennes säng och kollar på tv. Det är faktiskt bra de jag kollar på :) Ska sova i hennes säng inatt, så funderar på att lägga mig med datorn och fortsätta kolla. Nej, nu börjar de igen! :D Lägger upp bilder i ett annat inlägg. PUSSPUSS ♥

Shrek & Fiona!

Tjohej, har inte bloggat på tretusenår typ! :D Igår var jag iallfall i täby med Anna-Maja, My och Emmy, jäkligt najs! Köpte en söt liten tröja, fanns inget annat som föll mig i smaken :( Vi passade även på att missa bussen hem, snyggt gjort tjejer!

Idag har jag varit med papsen hela dagen! Först var vi i Norrtälje och handlade lite saker, sen åkte vi hem och gjorde supergod middag! Blev verkligen stupmätt, inte mysigt. Efter maten kollade vi på Shrek 2, så grymt söt film! Måste verkligen se 3an, någon som vill se den med mig? Ingen? Inte ens någon? Okej, då får jag se den med pappa eller i min ensamhet :( ... 

Tänkte bara avsluta med att säga att Emmy är söt! :D
Pusspuss!

.


Fredag imorgon!

Hejsan!
Varken jag eller Lina bloggar ju, så slänger in ett inlägg innan jag och Madde ska kolla på film :D Jag älskar att kolla på film med henne, sen när man ska sova kittlar man varandra. Haha, jag har fått världens bästa syster! 

Fredag imorgon, skönt! Ännu en vecka avklarad i skolan, en vecka närmare sommaren :D Ska färga håret imorgon, eller slinga kanske man ska säga. Med snygg sån där mössa till ;) Sen blir den en skön kväll med världens bästa pojkvän!
Kan de bli bättre? Ja, tyvärr kan de bli de. Mina flickor verkar ska åka till Täby imorgon, skulle gärna följt med om jag fick. Men man kan inte alltid få allt man vill här i livet. Nu ska jag gå och borta tänderna. Puss och godnatt! ♥
Jag älskar dig, du är bättre än bäst!

Jaghatarprecisallt!

Mina läppar svider, min kropp fryser, mitt finger värker, min dator vägrar att vara snäll mot mig och varje gång man skriver någonting på facebook så blir de x2.. :( De är inte lätt när de är svårt! Sen att vi har fysikprov nästa vecka gör ju inte saken bättre heller, måste plugga men kommer aldrig igång..

Skoldagen idag har väl inte varit någe vidare, sucksucksucksucksuck... Den ända braiga saken på hela dan, de var att jag fick pizza till middag, smal.

Eftersom jag är negativ mot precis ALLT nu, så får jag tagga till morgon dagen som kommer bli toppen!

PUSS

Tandläkaren :/

Är snart framme hos tandläkaren och jag är livrädd, jag har fått tandläkarskräck :( Hatar att veta att någon ska gräva i min mun och sen har jag säkert massa hål, men mamma är med som tur är :D Men vi hörs efter tandläkaren, puss!

Lina älskar sin Emmy!

Okej, jag är gladare än gladast!
EMMY SCHYLANDER HAR SKAFFAT FACEBOOK! :D
De värsta av allt.... är... att vi terrar varandras loggar, msn, och i fb chatten, ILLA..
Ah, så är de! Men massa massa massa bamsekramar till käraste Emmy, du är bäst! ♥

Norrtälje!

Hejsan, kom just hem från Norrtälje.
Spenderade min lilla tid där med Emmy, Matilda och Anna-Maja.
Dom skulle överraska mig med att följa med till Norrtälje, men dom pratar ju så lågt, satt de blev ingen överraskning! :D
Käkade iallfall bröd och kakor i Norrtälje, en aning gott!

Annars har dagen varit kanon, har bara skämt ut mig för standard lite för mycket..
Alla skoldagar har helt plötsligt blivit roliga, vad har hänt?

Imorgon kommer även frugan till skolan, snacka om att jag har saknat henne!
Vi kom på en toppen plan nyss, så nu gäller de bara att en viss person är sjuk imorgon :D


Jag älskar dig, fast jag älskar ännu mer att du kommer till skolan imorgon! :D

Skolan

Nu är det dags att dra sig mot bussen och vidare i skolan, ska bara ta ihop mina papper :) Vi hörs efter skolan någon gång, ha en bra dag! :D

Måndag, suverän dag!

OKEJ, DAGEN HAR VARIT KANON!
Vet inte riktigt varför jag skrev de med stora bokstäver, men lite små gulligt sådär.. Eller?
Jag har nästan skrattat åt allting idag, helt sjukt.

- Fan vad stolen knarrar!
Hahah, dagens roligaste :D
Saknade förstås min lilla pingla på b-engelskan idag, menmen :(
Om jag ska vara helt ärlig, så ser jag fram emot morgondagen!


Piff & Puff!


Kladdkaka, love it!

Fick den av Madde igår, så jävla gullig! :D

Kärlek!

Sitter och försöker få lite gjort på mitt kärleks arbete. Men har ingen aning vad jag ska skriva, jag borde ha massor känns de som. Men mitt huvud är helt tomt, funderar på att jobba lite matte eller so;n :) Fast om man får något i hjärnan gäller de är skriva ner de så fort som möjligt, så man inte glömmer bort.

Funderar på att sätta mig på cykeln en halvtimme ikväll igen, fast jag har sjukt ont i rumpan av sadeln. Men vi får se vad som händer. Nu måste jag fortsätta med mina skolarbeten, så jag kommer någon vart ;)

ä k t a k ä r l e k !

Natti natti!

Halloj i lingonskogen! :)
Har precis spelat spel med Anna, Victor och mamma. Jag vann två gånger, snacka om att jag är grym! Men efter lite bråk, utspillt kaffe och jobbig stämning så bestämde vi oss för att sluta.. Mamma och Victor, människor som inte tål att förlora! ;)

Ska alldeles snart gå och lägga mig, för att morgondagen blir lång! Ska hinna med att städa, åka in till Norrtälje, baka, fixa mitt kärleks arbete och massa mer saker! :D Hörs imorgon bitti eller på eftermiddagen, puss och godnatt!

Förresten så fyller jag inte år längre, tråkigt! :(
Men tack till alla dom som har grattat mig idag, supergulligt! :) ♥ ♥

A walk to remember

Har precis kollat på film med min syster, vi kollade på A walk to remember. Sjukt bra film :)
Den började inte speciellt bra, men blev bara bättre o bättre. En film jag rekommenderar om ni gillar att gråta till filmer. Även om ni inte gillar de borde ni se den :D

Söndag imorgon, en dag kvar till jag äntligen får träffa alla vänner och min älsklings Johan :) Imorgon har jag massa saker jag måste göra, så gäller att inte sova för länge. Bad mamma att väcka mig så hoppas jag kan komma upp de. Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kollar bloggar. Sen ska jag nog kryp ner i sängen.
Godnatt!



Click!

Hej! :D
Sitter och kollar på film just nu Click, riktigt bra!
Dagen har gått fort, fast jag vaknade vid tolv. Jag har hunnit med massor, bland annat att jobba lite matte, tränat, duschat, äta och massor av mera. Ikväll ska jag försöka att inte somna så sent, men jag vet att de kommer bli sent ikväll igen. Kommer att ha ica kassar under ögonen på måndag, toppen! ;)

Jag vill färga håret, jag vill ha tillbaka min blonda hårfärg :(

15 bast!

Idag är jag stor, större än någonsin! :D Hela 15 år, jättestor enligt mig! Nu får jag äntligen cykla utan hjälm, något jag har sett fram emot sen jag var liten! ;)

Jag har iallfall haft en toppen dag med toppenfolk! Har fått massa fina saker, men mest pengar. Snart väntar en supergod middag och jag är ansvarig för salladen, så de blir mycket advokado! ;) Ska hjälpa mamma att duka och fixa salladen nu, så vi hörs lite senare! ♥


Storing! :D


GRATTIS ÄLSKLING!

Grattis på födelsedagen älskling nu är du stooor chey ;)
Hoppas du får en underbar dag!
Jag älskar dig Lina♥

Modern family

Hej! :)
Sitter och pratar med min bebis i telefonen och kollar lite smått på Modern family på kanal 4. Helt okej! :D

Här varit hemma i vecka nu pga jag har varit sjuk, och nu har jag tröttnat på att bara sitta här hemma. Finns verkligen inget att göra. Det suger verkligen! Men det är verkligen skönt att vara frisk, och jag saknar skolan lite och självklart min älskling :) Han kommer ju aldrig hem, men på måndag ska jag pussa sönder honom.
Nu ska jag fortsätta prata med Lina och snacka om dunderm**** :D 


Lina&Tilda, bäst tillsammans!

Hejsan! :)
Jag och Matilda kom fram till att vi skulle börja blogga tillsammans igen, kanon!
Säger redan nu att om ni inte läser, så missar ni något stort! ;)

Sitter just nu och pratar i telefon med Matilda, telefonerna tjuter varje minut för att ingen av oss har laddning, smart! :D

En liten fågel viskade även i mitt öra att ni ville ha en bild, så varse! :D


Angående designen!

Vi vet mycket väl att designen är suddig och att ett s saknas, men de är bara en tillfällig design, så håll ut! :D

RSS 2.0